Belgrade Revlon Professional Academy

Belgrade Revlon Professional Academy

Da li razmišljate o svom budućem zanimanju?

Dvoumite se. Niste sigurni. U pitanju je krupna odluka. Možda i najkrupnija.

Naš posao je ono što nas odredjuje, unosi boju, trasira neke druge puteve. Posao je nešto što učimo ceo život. Uz posao rastemo i sazrevamo, a onda potpuno neprimetno on postane neraskidivi deo nas. Vi ste kreativni? Volite da radite sa ljudima. Razmišljate ili ste već odlučili…frizerski poziv je vaš izbor. Tu smo i mi. Belgrade Revlon Professional Academy, učite od najboljih. Višedecenijsko iskustvo u frizerskom poslu. Prenošenje zanata sa generacije na generaciju. Edukovan i iskusan tim, sa decenijskim iskustvom, velikim brojem odškolovanih frizera koji su prošli obuke u našim tehničkim centrima, i sticali praksu u poznatim Beogradskim frizerskim salonima.

Program Belgrade Revlon Professional Academy obuhvata teoriju i praksu vezanu za kompletan frizerski zanat:

  1. Teorija dlake
  2. Pranje
  3. Nega kose – tretmani
  4. Feniranje kose
  5. Koloracija – sve tehnike
  6. Stilizovanje i pravljenje frizura
  7. Žensko šišanje
  8. Muško šišanje i stilizovanje
  9. Ispravljanje kose
  10. Kovrdžanje kose – Minival

Pored osposobljavanja za rad u frizerskom salonu kroz obuku dobijate informacije o kompletnom poslovanju salona kao i prodaji proizvoda i usluga. Učimo vas kako da promovišete salon i svoj rad kroz socijalne mreže. Tehnike prezentacije rada – Učešće na seminarima kao i način fotografisanja modela.

Frizerski edukativni centar

Od 1. 9. 2020. po drugi put je započeta devetomesečna edukacija Frizerskog edukativnog centra Revlon Professional. Radi se o sertifikovanoj obuci od strane Ministarstva za obrazovanje koja se održava u edukativnom centru na adresi Bulevar despota Stefana 67. Program obuhvata: teoriju i praksu vezanu za kompletan frizerski zanat, kompletno poslovanje salona, prodaju proizvoda i usluga, marketing salona s akcentom na socijalne mreže, tehnike prezentacije rada – učešće na seminarima, način fotografisanja modela. Nakon uspešno položenih ispita dobija se diploma koja je prihvaćena od strane Ministarstva za obrazovanje i koja daje veliku mogućnost zapošljavanja odmah po završetku programa. Za sve dodatne informacije možete pozvati 011 32 29 759. Prijave za sledeću godinu se mogu slati do 31. 05.2021. na mail akademija@vsdtrade.com


VSD Trade je u okviru svog poslovnog objekta na adresi Bulevar despota Stefana 67 krajem prošle godine otvorio novi savremeni, dobro opremljen edukativni centar. Pored uobičajenih seminara koji se odnose na nove Revlon Professional kolekcije, tehnike šišanja i koloraciju i uopšte edukacije vezane za frizerski zanat, u centru se rade i obuke za razvoj poslovanja frizerskih salona. Imajući u vidu trenutnu situaciju sa virusom Covid 19, obuke su planirane od januara 2021. za 10 do 15 polaznika po modulu uz maksimalno poštovanje svih pravila vezanih za bezbednost i zdravlje koja u tom trenutku budu važila. Do tada u ovom prostoru se rade “online” webinari koje i kasnije možete pogledati na YouTube kanalu VSD Trade. Za više informacija i prijave možete pozvati 011 32 29 759.

Related News

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x