IZMENA USLOVA KORIŠĆENJA
Moj Frizer može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišcenja tako što ce ažurirati ovaj tekst. Vi cete automatski biti obavezani novim uslovima korišcenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važecim uslovima korišcenja.

PRIVATNOST PODATAKA
Privantne podatke koje šaljete na ovaj sajt biće korišceni samo u svrhe zbog koje ste ih poslali. Ni jedna informacija neće biti prosleđena ili prodata drugim licima. MOJ FRIZER će pokušati da odgovarajućim tehničkim i organizacionim postupcima zaštiti Vaše lične podatke od zloupotrebe. Ukoliko se ne slažete sa ovom izjavom o poverljivosti Vaših podataka molimo Vas da ne koristite ovu web stranicu i ne ostavljate nikakve podatke.

AUTORSKA PRAVA
Internet portal Mojfrizer.com kao vlasnik ili uz saglasnost vlasnika prezentuje fotografije, video zapise i tekstualni opis i u skladu sa Zakonom o autorskom i srodnim pravima Republike Srbije, zabranjen je svaki oblik njegovog neovlašćenog kopiranja i upotrebe. Sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, Vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

LINKOVI SA INTERNET SAJTOVA TREĆIH LICA
Internet sajt može sadržati linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije Moj Frizer. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija. Moj Frizer ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. Moj Frizer ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim internet sajtovima preko linka na našem internet sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez saglasnosti Moj Frizer.

MALOLETNI KORISNICI
Ukoliko ste maloletni, neophodno je da dobijete dozvolu svojih roditelja ili staratelja pre nego što nam date informacije o sebi. Maloletnim korisnicima koji nemaju ovakvo odobrenje nije dozvoljeno da nam daju lične informacije.

OGRANICENJE ODGOVORNOSTI
Internet nije potpuno sigurno okruženje, i Moj Frizer portal ne garantuje apsolutnu bezbednost podataka niti snosi odgovornost za bilo koji gubitak ili štetu koja može proisteći usled neovlašćenog pristupa, krađe, nemara, prekida u komunikacijama, uništenja ili modifikovanja podataka, tehničke greške, malicioznog kompjuterskog virusa, ili neke druge nepredvidene okolnosti. Moj Frizer ne snosi odgovornost za bilo koji vid hardverskog, softverskog, zdravstvenog ili bilo kog drugog vida oštecenja koja mogu nastati kao posledica korišcenja portala Moj Frizer.

Internet portal Moj Frizer koristite na sopstveni rizik. Moj Frizer nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišcenja ili je u nekoj vezi sa korišcenjem internet sajta ili njegovog Sadržaja.

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja i iz tog razloga Vas molimo da tačnost podataka proverite kod oglašivača ili putem kontakt telefona ili maila koji su istaknuti na stranici gde i informacija koju ste primetili ili kontakt strane. Portal Moj Frizer nudi mogućnost unosa određenih podataka korisnicima sajta za koje takođe ne može da garantuje.

Zabranjeno je postavljati ili prenositi na internet portal bilo kakve protivzakonite, preteće, klevetničke, ponižavajuće, obscene, pornografske ili druge materijale koji krše bilo koje zakone.

Portal Moj Frizer ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom. Informacije date na ovom internet sajtu ne treba tumačiti kao savete za donošenje odluka bilo koje vrste. Treba da se posavetujete sa odgovarajućim stručnjakom ako Vam je potreban specifičan savet prilagođen Vašoj situaciji.

Posetom i korišcenjem internet portala Mojfrizer.com prihvatate gore navedene uslove i pravila korišćenja. Sadržaj ove stranice je poslednji put ažuriran 01/06/2015 godine. Portal Moj Frizer je informativnog karaktera sa ciljem da pruži dostupnost informacija korisnicima interneta i trudiće se da u prijateljskom duhu reši sve eventualne nastale sporove i nejasnoće.